Politica de confidențialitate

1. Introducere

Bine ai venit la AC Digital Marketing. Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului nostru web și serviciile pe care le oferim. Te rugăm să citești cu atenție acești termeni înainte de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, accepți acești termeni în totalitate.

2. Definiții

„Compania”: PFA Cristea Alexandru

„Site-ul”: www.acdigitalmarketing.ro

„Utilizator”: Orice persoană care accesează sau utilizează site-ul nostru

„Servicii”: Toate serviciile oferite de AC Digital Marketing, reprezentată legal de PFA Cristea Alexandru:  

Activități ale agențiilor de publicitate – 7311

Activități de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) – 6201

Social media – conturi oficiale:

https://www.facebook.com/alecsandru.cristeaa

https://www.instagram.com/alecsandru.cristea

https://www.youtube.com/@alecsandru.cristea

Număr de telefon – oficial:

+40765025581

Adrese de email:

Contact: office@acdigitalmarketing.ro

Newsletter: noreply@acdigitalmarketing.ro.

3. Utilizarea Site-ului

Utilizatorii trebuie să utilizeze site-ul nostru în conformitate cu acești termeni și orice legi și reglementări aplicabile.

Utilizatorii nu trebuie să folosească site-ul nostru pentru a transmite orice conținut care este ilegal, abuziv, defăimător, obscen sau care încalcă drepturile altora.

4. Conturi și Securitate

Conturi și Securitate

Utilizatorii pot fi obligați să creeze un cont pentru a accesa anumite părți ale site-ului.

Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității informațiilor contului și pentru toate activitățile care au loc sub contul lor.

5. Confidențialitate

Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate, care descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale, este parte integrantă din acești termeni. Te rugăm să citești Termenii și condițiile contractuale.

6. Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Toate conținuturile de pe site-ul nostru, inclusiv designul, textele, grafica, logo-urile și imaginile, sunt proprietatea AC Digital Marketing și sunt protejate prin legile privind drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

Utilizatorii nu au permisiunea de a copia, distribui, modifica sau crea lucrări derivate din orice material de pe site-ul nostru fără consimțământul nostru scris prealabil.

7. Limitarea Răspunderii

Limitarea Răspunderii

AC Digital Marketing nu va fi responsabilă pentru niciun fel de daune indirecte, incidentale, speciale sau consecvente care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului nostru sau a serviciilor noastre.

În măsura permisă de lege, răspunderea totală a AC Digital Marketing pentru orice revendicare în temeiul acestor termeni nu va depăși suma plătită de utilizator pentru utilizarea serviciilor noastre.

8. Modificarea Termenilor

Modificarea Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

9. Rezilierea

Rezilierea

Putem rezilia sau suspenda accesul utilizatorilor la site-ul nostru imediat, fără notificare prealabilă, pentru orice încălcare a acestor termeni.

Toate prevederile acestor termeni care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii vor supraviețui, inclusiv, fără a se limita la, prevederile privind proprietatea, exonerările de garanție și limitările de răspundere.

10. Legea Aplicabilă

Legea Aplicabilă

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de conflictul de legi.

11. Contact

Dacă ai întrebări sau preocupări cu privire la acești termeni, te rugăm să ne contactezi:

Email: alexandru.cristea@acdigitalmarketing.ro

Telefon: +40765025581

Scroll to Top